Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

013-13 33 05


 

Näring direkt till cellen

Vår produkt är ett unikt näringstillskott som går direkt ut i cellerna utan att behöva passera och belasta levern, eftersom det är vattenlösligt. Detta cellenergikoncept förser alla kroppens ungefär 70 miljarder celler med det de behöver för att producera energi.

Vår produkt räknas som mat, då det ger kroppen den näring den behöver för att läka sig själv. En anledning till att vi behöver tillföra kroppen extra näring är att näringsinnehållet i vår mat minskat dramatiskt under de senaste 20 åren.

Vår produkt har ett unikt koncept för kroppens upptag av näring. Näringen går direkt ut till cellen. Näringsämnena transporteras och tas upp optimalt av kroppen då den är vattenburen, företaget har patent på detta koncept.

Om du vill börja med produkterna, kontakta mig så hjälper jag dig att skaffa kundnummer och då får du även rabatt på priset.

Näringskonceptet består av tre basprodukter. Produkterna är pulver som man blandar i vatten och dricker dagligen. Genom att skaffa abonnemang får du var tredje månad hem en uppsättning för de kommande tre månaderna. När man börjar med produkterna rekommenderas att man provar åtminstone tre månader, för att känna effekten.

Ge dig tid och pengar till hälsa, så minskar du risken att i framtiden behöva betala för ohälsa.

För att mina kunder/patienter
ska läka bra rekommenderar
jag en bra näring.

Leg. sjukgymnast
Fystränare
Lena Ryqvist
013-13 33 05

Lena Rydqvist Mallsida
Senast publicerad: 170818 | Powered by SiteSmart